Teren volei accesorii

Teren volei accesorii de calitate superioara pentru amenajarea terenurilor de volei. Pe langa plasele pentru fileele de volei, am selectat pentru dumneavoastra cele mai bune accesorii pentru amenajarea unor terenuri de volei sigure, in interior sau in exterior, unde jocurile sa se poata desfasura in cele mai bune conditii.

Astfel, in oferta noastra veti gasi antene pentru tensionarea fileelor de volei, stalpi pentru sustinerea fileelor de volei si o gama diversa de mingi de volei de diverse marimi si modele, atat pentru antrenamente cat si pentru competitii.

Pentru produsele achizitionate din magazinul online Plase-Sport.ro, la solicitarea clientilor, echipa Life Sport Nets asigura transport si montaj atat in tara, cat si in strainatate.

Pentru mai multe informatii, sfaturi pertinente si recomandari cu privire la produsele noastre din categoria teren volei accesorii, te rugam sa ne contactezi. Expertii nostri sunt la dispozitia ta!

Pentru comenzi SEAP: LIFE SPORT NETS SRL-D

Se arată 1–12 din 15 rezultate

ANTENA FILEU VOLEI

0 review(s)

Antena pentru tensionarea fileului de volei fabricate din fibra de sticla.

Antene demontabile pentru tensionarea fileului de volei fabricate din fibra de sticla.

MINGE VOLEI AERO

0 review(s)

Minge volei winner fabricata din material sintetic ,rezistenta la uzura.

Minge volei de antrenament pentru atac confectionata cu doua corzi elastice.

Minge volei winner fabricata din material sintetic ,rezistenta la uzura, recomandata pentru plaja.

Minge volei winner fabricata din material sintetic ,rezistenta la uzura, recomandata pentu plaja.

Minge volei Mikasa model MVA200 fabricata dintr-un invelis exterior din microfibra , asigura control , durabilitate si finete. Este mingea oficiala FIVB , a jocurilor olimpice , World League  si a campionatelor mondiale. Mingea este oficial aprobata de catre FIBV (Federația internațională de volleyball). Greutate : 260 – 280g Circumferință : 65 – 67cm

Minge volei Mikasa model MVA200CEV fabricata din piele sintetica de inalta calitate. Omologata pentru competitia CEV. Marime : 5

Minge volei Mikasa pentru antrenament de atac , fabricata din piele sintetica , confectionata cu doua bride de care sunt legate corzile elastice.

MINGE VOLEI PRO

0 review(s)

Minge volei winner fabricata din material sintetic ,rezistenta la uzura, recomandata pentru competitie.

MINGE VOLEI V 5

0 review(s)

Minge volei winner fabricata din material sintetic ,rezistenta la uzura.