Accesorii sport

Accesorii sport de cea mai buna calitate pentru desfasurarea jocurilor si amenajarea terenurilor de fotbal, tenis, volei, baschet, handbal si padel.

Accesoriile sport din oferta Life Sport Nets includ accesorii pentru montaj, indispensabile pentru montajul plaselor de protectie si a plaselor sport.

In aceasta categorie veti gasi si porti pentru terenurile de fotbal, fanioane, maiouri si mingi de fotbal, stalpi pentru fileele de volei, mingi pentru volei, panouri de baschet, mingi de baschet, porti pentru terenurile de handbal, mingi de handbal si tot ce este necesar pentru amenajarea unui teren de padel.

Toate accesoriile din oferta noastra sunt de calitate superioara, atent selectate de catre echipa noastra pentru a indeplini standardele de calitate si siguranta impuse la nivel european.

La cerere, echipa Life Sport Nets asigura transport si montaj atat in tara, cat si in strainatate. Pentru detalii despre produsele noastre din categoria accesorii sport, nu ezita sa ne contactezi. Consultantii nostri cu experienta iti stau la dispozitie!

Pentru comenzi SEAP: LIFE SPORT NETS SRL-D

Se arată 1–12 din 77 de rezultate

ANTENA FILEU VOLEI

0 review(s)

Antena pentru tensionarea fileului de volei fabricate din fibra de sticla.

Substituent

Antene demontabile pentru tensionarea fileului de volei fabricate din fibra de sticla.

Substituent

BRIDA ZN 5MM

0.50 lei

BRIDA ZN 5MM

0.50 lei
0 review(s)

Bride zincate fabricate din otel.

Accesorii montajAccesorii montaj

CABLU DE OTEL PLASTIFIAT

155.00 lei314.00 lei

CABLU DE OTEL PLASTIFIAT

155.00 lei314.00 lei
0 review(s)

Cablu otel plastifiat pentru montaj plasa protectie.

CARABINE

270.00 lei

CARABINE

270.00 lei
0 review(s)

Carabine din plastic pentru prinderea plasei de protectie de cablu de otel.

accesorii sportaccesorii sport

CLEME PENTRU PORTI DE FOTBAL / HANDBAL

325.00 lei
0 review(s)

Cleme fabricate din plastic pentru fixarea plaselor pe portiile de fotbal si handbal. Pretul este pentru un set de 100 de bucati. Pentru comenzi SEAP: LIFE SPORT NETS SRL-D

Accesorii fotbalAccesorii fotbal

Cos baschet model BASIC, plasa inel inclusa.

Cos de baschet pentru interior, fabricat din otel vopsit. Inelul este prevazut cu o placa de ranforsare sudata, care sporeste rezistenta. Plasa nu este inclusa.

COS BASCHET STANDARD

0 review(s)

Cos de baschet fabricat din bara plina de otel vopsit diametru 20 mm, interior 1,5 mm de culoare portocalie RAL 2004. Este prevazut cu o placa de ranforsare sudata cu grosimea de 3 mm si latimea de 150 x 150 mm, care sporeste rezistenta. 4 gauri de prindere la distanta de 115 x 110 mm […]

Cos de baschet fabricat din bara plina de otel vopsit diametru 20 mm, interior 2 mm de culoare portocalie RAL 2004. Este prevazut cu o placa de ranforsare sudata cu grosimea de 3 mm si latimea de 150 x 150 mm, care sporeste rezistenta. 4 gauri de prindere la distanta de 115 x 110 mm […]

FANION FLEXIBIL

350.00 lei

FANION FLEXIBIL

350.00 lei
0 review(s)

Fanion flexibil pentru coltul terenului de fotbal, set compus din 4 bucati.    

Accesorii fotbalAccesorii fotbal

Inel de baschet pentru exterior, fabricat din otel zincat la cald. Inelul este prevazut cu o placa de ranforsare sudata, care sporeste rezistenta. Plasa nu este inclusa.