Teren baschet accesorii

Teren baschet accesorii de calitate superioara pentru amenajarea terenurilor de baschet la standarde europene: mingi de baschet rezistente la uzura, inele de baschet pentru interior si exterior prevazute cu placi de ranforsare sudate, panouri de baschet.

Siguranta este prioritara pe terenul de joc, ne sfatuim asadar clientii sa investeasca in produse de calitate, rezistente si durabile.

La fel ca plasa realizata manual pentru inelele de baschet, accesoriile atent selectionate din oferta noastra indeplinesc cele mai exigente standarde de calitate la nivel european.

Pentru produsele achizitionate din magazinul online Plase-Sport.ro, la solicitarea clientilor, echipa Life Sport Nets asigura transport si montaj atat in tara, cat si in afara tarii.

Pentru informatii suplimentare, sfaturi si recomandari profesioniste cu privire la produsele noastre din categoria teren baschet accesorii, nu ezita sa ne contactezi. Consultantii nostri cu experienta iti stau cu placere la dispozitie!

Pentru comenzi SEAP: LIFE SPORT NETS SRL-D

Se arată toate cele 12 rezultate

Cos baschet model BASIC, plasa inel inclusa.

Cos de baschet pentru interior, fabricat din otel vopsit. Inelul este prevazut cu o placa de ranforsare sudata, care sporeste rezistenta. Plasa nu este inclusa.

COS BASCHET STANDARD

0 review(s)

Cos de baschet fabricat din bara plina de otel vopsit diametru 20 mm, interior 1,5 mm de culoare portocalie RAL 2004. Este prevazut cu o placa de ranforsare sudata cu grosimea de 3 mm si latimea de 150 x 150 mm, care sporeste rezistenta. 4 gauri de prindere la distanta de 115 x 110 mm […]

Cos de baschet fabricat din bara plina de otel vopsit diametru 20 mm, interior 2 mm de culoare portocalie RAL 2004. Este prevazut cu o placa de ranforsare sudata cu grosimea de 3 mm si latimea de 150 x 150 mm, care sporeste rezistenta. 4 gauri de prindere la distanta de 115 x 110 mm […]

Inel de baschet pentru exterior, fabricat din otel zincat la cald. Inelul este prevazut cu o placa de ranforsare sudata, care sporeste rezistenta. Plasa nu este inclusa.

Inel de baschet pentru interior, fabricat din bara plina de otel vopsit, culoare portocalie. Este prevazut cu o placa de ranforsare sudata, care sporeste rezistenta. 4 gauri de prindere la distanta de 115 x 110 mm 12 carlige sudate de inel pentru prinderea plasei Greutate coș 6.5 K.g. Plasa nu este inclusa. Fabricat conform UNI EN […]

MINGE BASCHET CONTI

0 review(s)

Minge baschet winner fabricata din material sintetic marimea nr.7, rezistenta la uzura, aprobata FIBA

ACCESORII SPORTACCESORII SPORT

Minge baschet winner fabricata din material sintetic marimea nr.7, rezistenta la uzura, aprobata FIBA, recomandata pentru meciuri.

ACCESORII SPORTACCESORII SPORT

MINGE BASCHET MATCH

0 review(s)

Minge baschet winner fabricata din material sintetic marimea nr.7, rezistenta la uzura.

ACCESORII SPORTACCESORII SPORT

MINGE BASCHET ORANGE

0 review(s)

Minge baschet winner fabricata din material sintetic marimea nr.6, rezistenta la uzura.

ACCESORII SPORTACCESORII SPORT

Minge baschet winner fabricata din material sintetic marimea nr.3,5 si 7, rezistenta la uzura.

ACCESORII SPORTACCESORII SPORT

Panou de baschet fabricat din lemn masiv , acoperit cu fibra de sticla , recomandat atat pentru exterior cat pentru interior. Culoare alba si trasat cu negru . Dimensiune 1200 x 900 mm. Include inel si plasa. Panoul de baschet este rezistent la intemperii fiind recomandat pentru case, scoli si parcuri.

Panou baschetPanou baschet