Teren handbal accesorii

Teren handbal accesorii de cea mai buna calitate pentru amenajarea terenurilor de handbal conform normelor impuse de Uniunea Europeana, de la mingi de handbal oficiale ale Federatiei Internationale de Handbal, pana la porti de handbal.

Siguranta este cea mai importanta pe terenul de joc, in consecinta sfatul nostru pentru dumneavoastra este sa investiti in produse de calitate, rezistente si durabile.

La fel ca plasele pentru handbal, accesoriile pentru terenurile de handbal au fost atent selectionate astfel incat sa indeplineasca standardele de calitate la nivel european.

Pentru produsele achizitionate din magazinul online Plase-Sport.ro, la solicitarea clientilor, echipa Life Sport Nets asigura transport si montaj atat in tara, cat si in afara tarii.

Pentru informatii suplimentare, sfaturi si recomandari profesioniste cu privire la produsele noastre din categoria teren handbal accesorii, nu ezita sa ne contactezi. Consultantii nostri cu experienta iti stau cu placere la dispozitie!

Pentru comenzi SEAP: LIFE SPORT NETS SRL-D

Se arată toate cele 4 rezultate

CLEME PENTRU PORTI DE FOTBAL / HANDBAL

325.00 lei
0 review(s)

Cleme fabricate din plastic pentru fixarea plaselor pe portiile de fotbal si handbal. Pretul este pentru un set de 100 de bucati. Pentru comenzi SEAP: LIFE SPORT NETS SRL-D

Accesorii fotbalAccesorii fotbal

Minge handbal Mikasa fabricata din piele ecologica de inalta calitate. Mingea oficiala a Federatiei Internationale de Handbal. Marime : 3

Teren handbalTeren handbal

Minge handbal Mikasa fabricata din piele ecologica de inalta calitate. Mingea oficiala a Federatiei Internationale de Handbal. Marime : 2

Teren handbalTeren handbal

POARTA HANDBAL ALUMINIU

3,715.00 lei

POARTA HANDBAL ALUMINIU

3,715.00 lei
0 review(s)

Poarta de handbal 3 x 2 m fabricata din profil patrat de aluminiu 80 x 80 mm.

Accesorii sport handbalPoarta