Teren padel

Teren padel de calitate superioara, fabricat in Spania, tara in care acest sport a fost inventat. Padelul este un sport care poate fi jucat la orice varsta si la orice nivel de pregatire fizica. Este un joc antrenant si foarte agreabil.

Terenul de padel din oferta Life Sport Nets este importat din Spania si este fabricat in conformitate cu normele de calitate si siguranta impuse la nivel european. Terenul vine cu toate componentele necesare pentru instalare: stalpi metalici, panouri din sticla, mocheta, elemente de iluminat si de imbinare.

Pentru produsele achizitionate din magazinul online Plase-Sport.ro, la solicitarea clientilor, echipa Life Sport Nets asigura transport si montaj profesionist atat in tara cat si in strainatate.

Pentru informatii suplimentare, sfaturi si recomandari pertinente cu privire la teren padel, nu ezita sa ne contactezi. Consultantii nostri cu experienta iti stau cu placere la dispozitie!

Pentru comenzi SEAP: LIFE SPORT NETS SRL-D

Se arată singurul rezultat

TEREN PADEL

0 review(s)

Padelul, un sport nou, în creştere pe plan mondial, foarte dinamic şi care, pe termen scurt şi mediu, vizează să ajungă la Jocurile Olimpice, a fost adus în România în 2013 de doi oameni de afaceri spanioli. Vine din Spania, ţara cu cei mai mulţi tenismeni în prima sută a clasamentului ATP, cu un idol […]

PadelPadel