Plase Anticadere Constructii

Plase anticadere constructii, garantia sigurantei in domeniul constructiilor! Au rolul de a preveni accidentele, pentru a-i proteja pe muncitori, dar si pe cei care se afla in trecere in apropierea santierelor de constructie.

Aceste plase anticadere constructii se instaleaza intre pereti, deasupra golurilor neinchise si a puturilor de lift neacoperite, pe cofraje sau schele pe cladiri inalte.

Plasele sunt realizate la standarde europene, din materiale speciale de cea mai buna calitate, cu rezistenta la rupere si durabilitate garantate. De asemenea, plasele anticadere pentru constructii sunt tratate impotriva radiatiilor UV si impotriva oscilatiilor extreme de temperatura.

Plasele anticadere pentru constructii fac parte din categoria plaselor de protectie, unde veti gasi si plase antipraf pentru constructii, plase antigrindina pentru agricultura, plase umbrire pentru agricultura si plase de protectie impotriva pasarilor.

Pentru detalii despre produsele noastre, te rugam sa ne contactezi. Consultantii nostri iti stau la dispozitie cu sfaturi si recomandari pertinente!

Pentru comenzi SEAP: LIFE SPORT NETS SRL-D

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.