Plase antigrindina agricultura

Plase antigrindina agricultura pentru protejarea culturilor impotriva daunelor provocate de grindina, dar si impotriva pasarilor.

Plasele antigrindina din oferta Life Sport Nets sunt fabricate din polietilena de inalta densitate (HDPE), cu ochiuri innodate. Acest tip de tesatura garanteaza rezistenta plasei la cele mai grele furtuni cu grindina, fiind cea mai buna alegere pentru protejarea serelor, tunelurile si livezilor pe termen lung.

Materialele de cea mai buna calitate sunt elastice dar extrem de puternice, rezistente la substante chimice, radiatii ultraviolete, coroziune, abraziune si temperaturi joase.

Plasele antigrindina pentru agricultura fac parte din categoria plaselor de protectie, de unde puteti achizitiona si alte produse de calitate superioara: plase anticadere pentru constructii, plase antipraf pentru constructiiplase umbrire pentru agricultura si plase de protectie impotriva pasarilor.

Pentru informatii suplimentare si recomandari privitoare la produsele noastre, va rugam sa ne contactati. Expertii nostri va stau la dispozitie!

Pentru comenzi SEAP: LIFE SPORT NETS SRL-D

Se arată toate cele 3 rezultate

Plasa antigrindina 2210WO Iride Base este fabricata in Italia de firma Arrigoni, recunoscuta la nivel international pentru calitatea produselor sale agrotextile. Plasa de protectie impotriva grindinei 2210WO Iride Base  este tesuta din monofilament de polietilena de inalta densitate (HDPE) cu ochiuri innodate. Acest tip de tesatura garanteaza rezistenta plasei la cele mai grele furtuni cu […]

Plasa antigrindina 2220WO Iride Due produsa in Italia sub marca Arrigoni, producator cunoscut in toata lumea pentru calitatea produselor sale agrotextile.  Plasa de protectie impotriva grindinei 2220WO Iride Due  este tesuta din monofilament de polietilena de inalta densitate (HDPE) dublu intarita cu ochiuri innodate.  Tesatura HDPE dublu intarita cu ochiuri innodate garanteaza o rezistenta superioara […]

PLASA RECOLTA FRUCTE

0 review(s)

Plase pentru recoltarea fructelor prin metode naturale, manuale sau mecanice.

plasa recoltaplasa recolta