Plase pasari

Plase pasari realizate din materiale agrotextile de calitate superioara, cea mai buna solutie pentru protejarea culturilor de struguri, culturilor legumicole si pomilor fructiferi impotriva pasarilor si a animalelor mici.

Plasele de protectie impotriva pasarilor din oferta Life Sport Nets se monteaza cu usurinta, direct pe culturi sau pe suporturi simple.

Plasele anti-pasari nu afecteaza buna evolutie a culturilor deoarece permit aerului, luminii si apei sa treaca. Sunt stabilizate impotriva radiatiilor UV, foarte rezistente si garantate sa reziste multi ani.

Plasele de protectie impotriva pasarilor fac parte din categoria plaselor de protectie, unde se gasesc si alte produse de calitate superioara: plase anticadere pentru constructiiplase antipraf pentru constructiiplase antigrindina pentru agricultura si plase de umbrire pentru agricultura.

Pentru informatii, sfaturi si recomandari cu privire la produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati. Consultantii nostri cu experienta va stau la dispozitie!

Pentru comenzi SEAP: LIFE SPORT NETS SRL-D

Se arată toate cele 2 rezultate

Plasa protectie pasari 2125VE BIOBIRDS  fabricata in Italia de firma Arrigoni, renumita la nivel international pentru calitatea produselor sale agrotextile. Plasa de protectie contra pasarilor 2125VE BIOBIRDS este realizata din polietilena de inalta densitate (HDPE), stabilizata impotriva radiatiilor ultraviolete, economica si durabila. Plasa de protectie anti-pasari 2125VE BIOBIRDS este tesuta cu gauri largi in forma […]

Plasa protectie pasari 4160NE ORTOAMICA fabricata in Italia de firma Arrigoni, renumita la nivel international pentru calitatea produselor sale agrotextile. Plasa de protectie contra pasarilor 4160NE ORTOAMICA este o plasa extrudata usoara si economica.   Utilitate plasa protectie pasari 4160NE ORTOAMICA  Culturile de struguri, pomi fructiferi si culturile legumicole se recomanda a fi protejate impotriva […]