Despre noi

MONTAJ
GARANTIA PRODUSELOR
LIVRARE SI MODALITATI DE PLATA
MOTIVATIEOFERTAVALORIVIZIUNE
Compania SC LIFE SPORT NETS SRL s-a format datorita cererii de dezvoltare a pietei si a nevoii produselor de calitate in domeniul sportiv. Echipa noastra este constituita din profesionisti cu o vasta experienta in amenajarea bazelor sportive.

Activitatea Life Sports Nets se desfasoara atat pe teritoriul Romaniei, cat si in afara acestuia, cu scopul de a oferi servicii de calitate la preturi competitive.

Oferta pe care o punem la dispozitie clientilor nostri include produse pentru proiecte rezidentiale, comerciale, industriale sau baze sportive. Astfel, producerea si furnizarea de diferite tipuri de plasa protectie, plasa sport, plasa umbrire etc., reprezinta principala activitate a echipei noastre. Suntem motivati sa depasim asteptarile clientilor nostri pentru a ridica standardele de calitate din domeniu, intrucat unul dintre principalele noastre obiective este alinierea la standardele internationale.

Completam piata romaneasca aducand clientilor nostri o gama variata de produse precum:

  • Plasa protectie pentru terenuri sportive
  • Plasa umbrire
  • Plase de siguranta
  • Plase pentru industria constructiilor
  • Plase de pescuit
  • Plase tehnice si agricole
  • Plase decorative
  • Franghii si cabluri
  • Accesorii pentru montarea plaselor din toate categoriile

.

Calitatea si eficienta serviciilor noastre sunt rezultatul practicii continue si riguroase a valorilor precum:

Excelenta
Suntem cunoscuti pentru capacitatea noastra de a onora toate comenzile la timp, de a satisface cererile personalizate si de a reduce timpul de asteptare.

Implicare continua
Oferim consultanta, sfaturi de alegere a produselor si recomandam cele mai inovatoare variante pentru ca partenerii nostri sa beneficieze de calitate, avantaje financiare si aliniere la standardele impuse de Uniunea Europeana.

Incredere
Inspiram incredere prin satisfacerea nevoilor specifice ale clientilor si prin promptitudinea cu care raspundem cererilor acestora. Mentinem aceasta incredere printr-o comunicare eficienta si recomandari valoroase.

Respectam mediul
Recomandam clientilor nostri variante ecologice, prietenoase cu mediul, indemnandu-i pe acestia sa aleaga produse care sa le aduca cele mai bune rezultate, atat din punct de vedere financiar, cat si al calitatii mediului in care isi desfasoara activitatea.

Viziunea companiei se reflecta in productia si distributia plaselor de siguranta, a plaselor de protectie si a plaselor sportive de inalta calitate pentru sprijinirea performantei la nivel international.

SC LIFE SPORT NETS SRL este in continua dezvoltare pentru a oferi de fiecare data produse si sevicii de inalta calitate si pentru a fi in pas cu standardele impuse de UE.