Despre noi

MONTAJ
Construirea spatiilor pentru petrecerea timpului liber, pentru relaxare si pentru practicarea unor activitati sportive atat de ravnite, sunt cu atat mai apreciate cu cat tehnologia producerii materialelor evolueaza. Stim cu totii cat este de neplacut sa ne împiedicam de defectele unui gazon artificial atunci cand ne propunem sa organizam activitati relaxante împreuna cu prietenii sau familia.

Calitatea materialelor, a productiei si a montajului reprezinta prioritati ale echipei LIFE SPORTS NETS. Suntem pregatiti sa depasim standardele cu care esti obisnuit, oferindu-ti produse la preturi competitive, transport si montaj, dar si sfaturi de intretinere si informatii care sa te ajute sa mentii calitatea acestora în timp.

Nu stii care este tipul de gazon artificial, de plasa umbrire, de pavele cauciuc sau de plasa protectie de care ai nevoie ? Nicio problema! Te ajutam sa gasesti cea mai buna varianta pentru nevoile tale, prezentandu-ti avantajele si dezvantajele fiecarui tip de material, in functie de conditiile meteo ale zonei, conditiile de joc etc.

GARANTIA PRODUSELOR
Garantie gazon artificial
Orice tip de gazon artificial este testat in mod specific de catre producator inainte de distribuirea pe piata, urmand normele europene din domeniu. De asemenea, acesta vine cu o garantie care variaza in functie de tehnologia folosita si conditiile de joc.

Prin conditii normale de joc intelegem un maximum de 3000 ore/an, echivalentul unei perioade de 5 ani de zile sau a unui total de 15 000 de ore. Tipul de incaltaminte recomandat pentru intretinerea normala a gazonului este cea destinata jocului pe gazon artificial.

Garantie plasa protectie / plasa umbrire
Orice tip de plasa beneficiaza de garantie, precum plasa umbrire, plasa protectie, plasa fotbal, filee etc. Garantia plaselor oferite de LIFE SPORTS NETS este de 3 ani de zile de la data achizitionarii.

Garantie pavele cauciuc
Oferim garantie certificata pentru toate tipurile de pavele cauciuc. Aceasta nu este echivalenta cu durata de viata a produsului. Garantia oferita de LIFE SPORTS NETS este de 1 an de zile de la data achizitionarii.

LIVRARE SI MODALITATI DE PLATA
Produsele aflate pe stoc vor fi livrate in aproximativ 2 zile lucratoare calculate de la confirmarea comenzii.

Pentru produsele care nu sunt pe stoc in momentul comenzii veti fi informati prin e-mail in legatura cu termenul de livrare.

Plate se face prin virament bancar sau in sistem ramburs, dupa primirea produselor comandate, sau finalizarea lucrarii.

MOTIVATIEOFERTAVALORIVIZIUNE
Compania SC LIFE SPORT NETS SRL s-a format datorita cererii de dezvoltare a pietei si a nevoii produselor de calitate in domeniul sportiv. Echipa noastra este constituita din profesionisti cu o vasta experienta in amenajarea bazelor sportive.

Activitatea Life Sports Nets se desfasoara atat pe teritoriul Romaniei, cat si in afara acestuia, cu scopul de a oferi servicii de calitate la preturi competitive.

Oferta pe care o punem la dispozitie clientilor nostri include produse pentru proiecte rezidentiale, comerciale, industriale sau baze sportive. Astfel, producerea si furnizarea de diferite tipuri de plasa protectie, plasa sport, plasa umbrire etc., reprezinta principala activitate a echipei noastre. Suntem motivati sa depasim asteptarile clientilor nostri pentru a ridica standardele de calitate din domeniu, intrucat unul dintre principalele noastre obiective este alinierea la standardele internationale.

Completam piata romaneasca aducand clientilor nostri o gama variata de produse precum:

  • Plasa protectie pentru terenuri sportive
  • Plasa umbrire
  • Plase de siguranta
  • Plase pentru industria constructiilor
  • Plase de pescuit
  • Plase tehnice si agricole
  • Plase decorative
  • Franghii si cabluri
  • Accesorii pentru montarea plaselor din toate categoriile

.

Calitatea si eficienta serviciilor noastre sunt rezultatul practicii continue si riguroase a valorilor precum:

Excelenta
Suntem cunoscuti pentru capacitatea noastra de a onora toate comenzile la timp, de a satisface cererile personalizate si de a reduce timpul de asteptare.

Implicare continua
Oferim consultanta, sfaturi de alegere a produselor si recomandam cele mai inovatoare variante pentru ca partenerii nostri sa beneficieze de calitate, avantaje financiare si aliniere la standardele impuse de Uniunea Europeana.

Incredere
Inspiram incredere prin satisfacerea nevoilor specifice ale clientilor si prin promptitudinea cu care raspundem cererilor acestora. Mentinem aceasta incredere printr-o comunicare eficienta si recomandari valoroase.

Respectam mediul
Recomandam clientilor nostri variante ecologice, prietenoase cu mediul, indemnandu-i pe acestia sa aleaga produse care sa le aduca cele mai bune rezultate, atat din punct de vedere financiar, cat si al calitatii mediului in care isi desfasoara activitatea.

Viziunea companiei se reflecta in productia si distributia plaselor de siguranta, a plaselor de protectie si a plaselor sportive de inalta calitate pentru sprijinirea performantei la nivel international.

SC LIFE SPORT NETS SRL este in continua dezvoltare pentru a oferi de fiecare data produse si sevicii de inalta calitate si pentru a fi in pas cu standardele impuse de UE.